Termékek Menü

Káliszappan kenőszappan folyékony 20 kg

Ár:
890 Ft (701 Ft + ÁFA)
Cikkszám: kaliszappan 20
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (4)
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 20!
Maximálisan rendelhető mennyiség: 100000!

Leírás és Paraméterek

A Káliszappan egy tökéltes BIO permetszer. Elpusztítja a levéltetveket, pajzstetveket, tripszeket. A katicákra nem mérgező. 

Ökológiai termesztésben engedélyezett.

A Káliszappan, mint nedvesítőszer csökkenti a permetlécseppek felületi feszültségét, valamint magasabb dózisban, rendszeres használata önmagában is jelentősen gyéríti a levél- és pajzstetvek, tripszek, takácsatkák egyedszámát. 

A felületi feszültség csökkentése különösen a viaszos bevonatú növények (hagyma, zöldborsó, egyes káposztafélék és tűlevelüek, más népszerű dísznövények között a leanderek, a pálmafélék stb.) kezelésekor fontos, mert azokon nehezebben tapad meg a permetlé. 

A Káliszappan jelentősen javítja a mézharmatot termelő kártevők (levéltetvek, körtelevélbolha stb.) elleni vegyszeres védekezések hatékonyságát, mert a szappan feloldja és - nagy permetlémennyiség kijuttatása esetén – bizonyos mértékig lemossa a levelekről a mézharmatot, így nő a kártevők kitettsége a vegyszerekkel szemben. 

Évszázados tapasztalat, hogy a káliszappanos permetlé hatékonyan gyéríti a már említett kártevők (levéltetvek, pajzstetvek, takácsatkák és tripszek) egyedszámát. Ez a hatás mindenekelőtt a korai fejlődési alakokkal (tojás, lárva) szemben figyelhető meg. 

A káliszappan ugyanis a rovarkártevők kitinvázát védő viaszréteget is fellazítja, ezért azok érzékenyebbé válnak a rovarölőszerekkel szemben. 

Felhasználható valamennyi növényi kultúrában rovar- és gombaölő szerek tapadásfokozó anyagaként 0,5-1,0 %-os koncentrációban. 

Szobai, kerti dísznövények lemosására 1 %-os oldattal, ruhával, szivaccsal, vagy más eszközzel pl. kézi porlasztóval kijuttatva. Kézi porlasztó használata esetén ügyelni kell arra, hogy a levél fonáki részére, fás részekre, valamint más nehezen hozzáférhető helyekre is kerüljön áztatás szerűen permetlé. 

Körtelevélbolha elleni védekezéseknél oldja a levélbolhák által ürített ragadós mézharmatot. Erős vízsugárral, nagy lémennyiséggel történő kezelés esetén lemossa a körtelevélbolha tojásainak nagyrészét is.

Felhasználás:

1%os oldat készítése:  1dl Káliszappant 1 liter vízzel jó alaposan keverjünk el. Ezt a folyadékot öntsük hozzá 9 liter vízhez, majd keverjük el az elegyet.  

Biztonságtechnikai adatlap: 

Az ár egy liter termékre vonatkozik, és csak 20kg, vagy ennek többszörösének vásárlása esetén érvényes. 
Amennyiben önnek kevesebb Káliszappanra van szüksége, kérem válassza az 1kg-s kiszerelést. 


 

Vélemények

5.00
4 értékelés
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 17.

Jó ár értékarányu termék
| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 26.
| 5 / 5 csillag!
2016. 05. 26.
Kiváló minőség. mint mindig.
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 02.
A termékkel meg vagyok elégedve és jó a minősége a káliszappannak.