Termékek Menü

Sanaton 1 kg, Tisztító és fertőtlenítőszer

Ár:
2.480 Ft (1.953 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 3626
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Sanaton szintetikus, anionos és nem ionos tisztítószereket tartalmaz, melyek 90%-ban biológiailag lebonthatók. Specifikus alkáli készítmény, amely tisztító és fertőtlenítő anyagokból áll. Felhasználás: Cement- és saválló tartályok, hordók és tömlők mosására, tisztítására alkalmas.

A termék rossz és penész szagú hordók feljavítására alkalmas. 
Használható cementtartályok lerakodott rétegeinek eltávolítására, és olyan hordók színtelenítésére, amelyekben vörösborokat tároltak. 

Kezelési utasítás: 1 %-os oldat a normális megelőző higiénia esetén, 5%-os oldat feljavítás és lerakódott réteg eltávolítás céljára.
Nagymértékű lerakódás esetén, vagy penész, illetve ecetszagú hordóknál az oldatot fel kell melegíteni. Zárt rendszerben az oldatot re-cirkulációban lehet alkalmazni.

A kezelést többször meg kell ismételni, az egyes kezelések közötti meleg vízzel történő kiöblítéssel. A Sanatonnal történő kezelés legmagasabb hatékonysága a Detersol-lal való kombinálással érhető el. A Detersol kiegészíti a Sanaton hatását, és eltávolítja annak esetleges alkáli maradványait.
Először a Sanatont, és ezt követően a Detersolt kell alkalmazni. Hibás hordók rendbehozásánál, ajánlatos a kezelés végén kéndioxiddal utókezelést végezni.

Figyelmeztetés! Súlyos égési sebeket okozhat, célszerű kesztyűt viselni, a szemeket és az arcot védeni!

Gyermek kezébe ne kerüljön!

Szemmel történő érintkezés esetén azonnal és bő vízzel kimosni, ezt követően szemorvossal kell konzultálni.

Biztonságtechnikai adatlap: https://www.vinartis.hu/download/datasheets/SANATON 2017.pdf

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!